Tehtäväkuvaukset

Tehtäväkohtaiset kuvaukset

 

 1. ALUERAKENNUS- JA PURKU

Fyysiset työtehtävät pitävät sisällään aitojen rakentamista, painavien esineiden kantamista, alueen kalustamista, siivousta ja esimerkiksi matotusta. Työtehtävät vaihtelevat sen mukaan, missä vaiheessa rakennusta tai purkua vapaaehtoisen työvuorot ovat.

 1. ALUEMAISEMOINTI

Aluemaisemointi sisältää festivaalialueen maisemointi-, ja kalustusrakennustyöt. Fyysinen työ koostuu muun muassa erilaisten alueiden kalustuksesta, painavien esineiden kantamisesta sekä visuaalisten elementtien pystyttämisestä. Työtehtävät vaihtelevat päivästä toiseen, mutta varaudu myös raskaaseen ja likaiseen työhön. Aluemaisemointi on tärkeä osa festivaalin tunnelman luomisessa, joten näppärät kädet ja visuaalinen silmä ovat hommassa avuksi!

 1. SIIVOUS- JA KIERRÄTYS

Siivouksen työtehtävät vaihtelevat sen mukaan oletko töissä ennen festivaalia, festivaalin aikana tai festivaalin jälkeen. Yleisin työtehtävä kaikissa vuoroissa on roskien kerääminen ja lajittelu. Siivoustiimissä olet tapahtuman kulmakivi, jotta kaikki tapahtuman osallistujat viihtyvät koko tapahtuman aikana. Grail Quest haluaa olla mukana tukemassa ympäristöystävällistä tapahtumakulttuuria, joten opastathan tapahtuman asiakkaita kierrättämään ja laittamaan roskat roskiksiin!

 1. CATERING

Cateringissä pääset tekemään esimerkiksi asiakaspalvelua sekä ruokatuotteiden myyntiä, mutta joskus myös tiskipisteen hoitamista ja varastohommia. Cateringin talkoolaisilta ei vaadita mitään aiempaa kokemusta ravintolatyöstä, mutta hygienia- ja anniskelupassista sekä keittiö- tai rahankäsittelytaidoista on toki etua – mainitsethan näistä hakemuksessasi!

 1. JÄRJESTYKSENVALVONTA

Järjestyksenvalvojana toimit festivaalin turvallisuuden parissa enimmäkseen festivaaliportilla mutta myös festivaalialueen yleisvalvonnassa. Järjestyksenvalvojat vastaavat alueen turvallisuudesta ja toimivat asiakaspalvelutehtävissä festivaalikävijöitä auttaen. Järjestyksenvalvojiksi haemme niin järjestyksenvalvojakortillisia kuin kortittomiakin henkilöitä. Järjestyksenvalvojia tarvitaan paljon, joten jos nämä tehtävät kiinnostavat, hae ihmeessä mukaan!

 1. LIPUNTARKASTUS JA MYYNTI

Lipuntarkastajana talkoilet festivaalialueen portilla ja olet festarikävijän ensimmäinen tärkeä kontakti Grail Questissä. Tarkkuus ja nopeus sekä asiakaspalveluasenne ja -kokemus ovat hommassa eduksi. Lipuntarkastus tehdään helppo käyttöisillä elektronisilla lukijoilla, joiden käyttö opastetaan paikan päällä.

 1. INFOPISTE JA AKKREDITOINTI

Ennen ja jälkeen festivaalia infotiimiläiset neuvovat festivaalin rakennusalueella liikkuvia ja asioivia työntekijöitä sekä sidosryhmiä. Festivaalin aikana infotiimiläiset työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä mm. festivaalin infopisteellä. Reipas asiakaspalveluasenne, kielitaito sekä kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä ovat eduksi.

Akkreditointi tarkoittaa vastaanottoa. Eri sidosryhmille on eri akkreditointipaikat, joita kaikkia yhdistää se, että talkoolaiset ovat ensimmäinen kontakti alueelle tuleville henkilöille. Staff- ja talkooakkreditoinnissa huolehditaan pisteen vastaavien ohjeilla siitä, että jokaisella alueella työskentelevällä on oikeat kulkutunnisteet, passit, ruokaliput jne. Asiakaspalvelu ja akkreditointikokemus ovat plussaa.

Guest akkreditoinnissa vastaanotat Grail Questin kutsuvieraita, esimerkiksi medioiden edustajia. Guest akkreditoinnissa varmistetaan, että kaikki vieraat saavat oikeat kulkutunnisteet.

 1. MERCHANDISE

Tapahtuman Merchandise- pisteessä toimit asiakaspalvelu ja myyntitehtävissä sekä autat asiakkaita mahdollisissa kysymys- ja ongelmatilanteissa. Tehtävä vaatii rautaisaa asiakaspalveluasennetta sekä mielellään aiempaa kokemusta myynti- ja kassatyöskentelystä.

 1. VIP JA STREAM-ALUE

VIP ja STREAM-alueen talkoolaisena toimit kutsuvieraiden hostina, eli katsot että alueella on kaikki mitä kutsuvieraat tarvitsevat (juoma, snacks) ja että pidät alueet siistinä. Talkoolaisena toimit asiakaspalvelutehtävissä ja olet vastuussa alueen viihtyvyydestä.

 1. KONSOLIALUE

Talkoolaisena toimit asiakaspalvelutehtävissä ja olet täten vastuussa konsolialueen asiakkaista, autat heitä mahdollisissa kysymyksissä ja luot viihtyisän fiiliksen alueelle. Olet tärkeä osa alueen sujuvuuden ja tunnelman luomisessa, joten reipas, auttava asenne ja kielitaito katsotaan eduksi!

 1. ANKI OVERDRIVE-ALUE

Talkoolaisena toimit asiakaspalvelutehtävissä ja olet täten vastuussa alueen asiakkaista, autat heitä mahdollisissa kysymyksissä ja luot viihtyisän fiiliksen alueelle.

 1. PELITILA

Pelitilan talkoolaisena toimit asiakaspalvelutehtävissä ja autat erilaisten turnauksien järjestämisessä. Sinulla täytyy olla yleistietoa tämän hetkisistä trendaavista peleistä (esim. Fortnite) sekä tietokoneista, jotta voit auttaa pelitilan kävijöitä teknillisissä ongelmissa. Pelitilassa otat vastaan kirjautumisia, joten akkreditointi kokemus on plussaa.

 1. PAKOHUONE

Talkoolaisena toimit asiakaspalvelutehtävissä ja olet täten vastuussa Pakohuoneen asiakkaista, autat heitä mahdollisissa kysymyksissä ja luot viihtyisän fiiliksen alueelle. Ohjeistat Pakohuoneen säännöt sekä otat aikaa asiakkaiden suorituksista, tsemppaat heitä tietysti mahdollisimman hyvään suoritukseen!

 1. VALOKUVAUS JA VIDEO

Tässä tehtävässä tarvitaan visuaalista silmää sekä luovuutta! Onko sinulla kamera sekä siihen tarvittavat välineet, sekä olet harrastanut/tehnyt työksesi valokuvausta paljon? Tule Grail Questiin tuottamaan mahtavaa sisältöä kaikille kävijöille valokuvien sekä videoiden avulla!

 1. TEHOTIIMI

Tehotiimiläiset ovat joustavia ja eri tehtävistä kiinnostuneita talkoolaisia. Tehotiimiläinen omaksuu vaivatta uudet hommat ja on valmis koittamaan useampaa talkootehtävää. Tehotiimi avustaa kaikkia muita tiimejä tarpeen mukaan. Missä tarvitaan lisäapua, sinne mennään täydellä teholla.

 

HAE GRAIL QUESTIN TALKOOLAISEKSI TÄSTÄ

 

Talkoolaisuus Grail Questissa edellyttää 16 vuoden ikää. Muistathan ennen talkoolaiseksi hakemista lukea tietosuojaselosteemme.

Tulet saamaan lisätietoja sähköpostitse lokakuun aikana, mikäli sinut valitaan talkoolaiseksi. Muistathan siis seurailla sähköpostiasi. Jokaiseen talkootehtävään annetaan erillinen opastus. Talkoohaku on auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana, eli kannattaa hakea pian mukaan! 

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta koskien talkootoimintaa Grail Questissa, laita sähköpostia osoitteeseen jemina@grail.gg tai rosanna@grail.gg