Tapahtumainfo

Grail Quest on pelitapahtumien moniottelija, ei vain pelkät lanit tai eSM-kisat, vaan pelaamisen festarit ja paljon muuta. Turussa ei ole järjestetty kunnon LANeja tai muitakaan isompia pelialan tapahtumia yli kymmeneen vuoteen, mutta nyt on aika korjata tämä epäkohta ja repäistä kunnolla.

Tervetuloa Grail Quest pelifestareille.

Siis missä tapahtuu? Paikkana on vanha länsirannikon suurkaupunki Turku ja siellä paikallinen urheilupyhättö Gatorade Center.

Koska? Tapahtumalle on valittu sopiva ajankohta 19.-21.10.2017, joka on syyslomaviikko monella paikkakunnalla. Eli juuri sopivasti ennen Insomniaa, GameXpoja sekä Dreamhackiä. Koko syksy täynnä pelialan tykitystä.

Kenelle? Kaikille. Pelit ja pelaaminen eivät ole enää vain nuorten poikien ja miesten harrastus, vaan ikä- sekä sukupuolirajoja rikkovaa. Eikä enää puhuta pelkästä pelailusta, vaan nyt peleihin uppoudutaan monella tasolla. On eSports ja sen tähdet, joiden pelaamista seurataan ja fanitetaan kuin perinteistä urheilua.

Ei ole enää vain LAN-tapahtumia rakentuen pelaajan kokemuksen ympärille, vaan tämän lisäksi on tilaa niin yleisötapahtumille hands-on kokemuksineen, kuin yhden eSports-pelin turnauksille, jotka täyttävät kokonaiset hallit faneilla. E-urheilu eli eSports on tämän päivän urheilu. Tätä kaikkea pääsee maistamaan Grail Quest pelifestareilla.

Ohjelma? Avainsanoja ovat show, elämyksellisyys ja toiminnallisuus. Halliympäristö on ideaali paikka järjestää pelitapahtuma. Ohjelmaa on vaivaton seurata katsomosta, kun eSM finaalit sekä muu ohjelma vilisee silmiesi edessä. Kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla mm. ruokaa voi tilata suoraan sinne missä istut. LAN-alue on hallin montussa, keskellä kaikkea. Expo alue kiertää hallin käytäviä, pelialan toimijat houkuttelevat osallistumaan ja kokeilemaan viimeisimpiä vempaimia. Tämä pelielämys täytyy itse kokea.

Kaikki info tapahtuman ohjelmasta, eSM-kisoista turnauksineen löytyy tältä sivulta ja päivittyy lähikuukausien aikana. Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt mukana matkassa, kun tapahtuma huipentuu Lokakuun puolessä välissä.

Viimeisimmän ohjelmasisällön voit käydä katsomassa täältä.

 

 

GGGC