Zombeja! Ovella! Pakohuonepeli

On aivan sama, heräsitkö tähän maailmaan sillan alta, silkkilakanoista tai sairaalavuoteesta. Oikeastaan ainoa parempi vaihtoehto olisi varmaan ollut olla heräämättä ollenkaan.

Et usko että kukaan tietää, mistä se tarkalleen alkoi. Loppukesän uutiset alkoivat tuoda yhä oudompia viestejä ympäri maailmaa. Vuosien saatossa kertyneet yksittäistapaukset näyttivät kasautuvan yhdeksi saastaiseksi palloksi, joka vyöryi lopulta kaiken yli. Ensin hallitukset tuntuivat painavan kaiken villaisella, kunnes olikin jo liian myöhäistä. Ne olivat täällä, eikä kukaan ollut enää turvassa.

Alkusyksystä ylimääräisiin kertausharjoituksiin kutsutut lähettelivät jonkin aikaa omaisilleen omituisia viestejä valmiustilan syistä. Osa pelkäsi sotaa, osa tiesi kertoa jotain ”tartunnan saaneista” ja karanteenimääräyksistä. Elokuun lopulla viestit loppuivat. Ne levisivät idästä: tartunnan saaneet, elävät kuolleet, zombit..

On aivan sama, millä nimellä niitä kutsuu. Ne eivät väsy tai nuku ja ne haluavat syödä lihaasi. Ja kun sinä kuolet, liityt niiden irvokkaisiin riveihin. Tämä on nyt me vastaan ne ja peli on 10-0 niille. Ja meidän tähtipelaajat on jo syöty ja varamiehiäkin alkaa olla jo aika vähän.

Osa pakeni, osa taisteli. Lähes kaikki syötiin. Osa alkoi tapella toisia eläviä tai terveitä vastaan niistä vähistä tarvikkeista, mitä enää on saatavilla. Turku syötiin viikossa kovin tyhjäksi ihmisistä ja muustakin. Nyt on tultava toimeen sillä mitä sattuu löytämään asunnoista, varastoista tai pikkukaupoista. Isommat ovat surmanloukkuja, täynnä niitä jotka ajattelivat löytää ruokaa kuin ennen vanhaan viikonlopun ostosreissulla. Enää ei saa boonuksia..

Olette majailleet Raision suunnalla nyt jonkusen aikaa. On ollut puhetta lähdöstä pohjoiseen tai yrityksestä päästä Ahvenanmaalle – kuolleet eivät ui. Ruoka alkaa kuitenkin käydä väliin ja matkaan mihin päin vain tarvitaan tarvikkeita. Joku keksi kaivella avarampia sisätiloja. Olisi kuulemma helpompi vältellä raatoja eikä niitä valuisi paikalle niin paljoa. Hyvä idea, syötiinkös hänet ekana? Gatorade Center toimi puolustusvoimien ja lääkintäjoukkojen toimipaikkana ennen tätä, joten sinällään se oli kyllä hyvä kohde. Sisällä ei kuitenkaan ollutkaan niin helppo liikkua ja törmäsitte isompaan laumaan. Ammuskelu veti paikalle vain lisää raatoja. Vain te pääsitte pakoon: kulman taakse, käytävää, avoimesta ovesta… Ja nyt olette täällä ja ne ovat oven takana. Voiko tästä enää selvitä?


Zombeja! Ovella! on Grail Questin versio pakohuonepelistä. Tämä huone on rakennettu juuri tapahtumaa varten!

Lisätietoa:

  • osallistujamäärä: 2-5 henkilöä
  • kesto: max 45 min
  • hinta: 60 euroa / peli
  • K-16


Ennakkovaraajan etuna ​​​​​​huoneen hintaan kuuluu sisäänpääsy tapahtumaan yhden päivän ajaksi. Jos varaat huoneen vasta tapahtumassa, joudut ostamaan lipun etukäteen.

Tee ennakkovaraus pakohuonepeliin täältä! Huom, sinulla tulee olla Google-tili jotta voit tehdä ennakkovarauksen.