Kumppanit

 

Ilman kumppaneita, ei ole tapahtumia.

Meille on ollut alusta asti selvää ettemme pysty tekemään tätä yksin. Sitä varten olemme hankkineet ympärillemme parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit niin turnausten järjestämisen, kuin muidenkin asioiden kanssa.

Pääyhteistyökumppanit

City of Turku

"Turku on tunnettu etenkin kulttuurikaupunkina. Pitkän historiansa vuoksi se on ollut näyttämönä useissa historiallisissa tapahtumissa, ja se on vaikuttanut laajalti koko Suomen historiaan. Historiansa sekä poliittisen ja maantieteellisen asemansa vuoksi Turulla on ollut merkittävä vaikutus lähes kaikilla kulttuurin saroilla." -Wikipedia

 

Starsquad Events

Ilman tapahtumia ei ole voittajia! Starsquad Events on tapahtumatuotantoon erikoistuva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen onnistuneen kokonaisuuden tuotannon saralla. "Hyvät tapahtumat eivät riitä. Panostamme ainutlaatuisten elämysten ja suurien tunteiden tuottamiseen." - Joel Harkimo - Starsquad Events toimitusjohtaja

 

Jimm's PC-store

Jimm's PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa. Verkkokaupan lisäksi löydät myymälämme Turusta.

 

ED-energiajuomat

Hartwallin energiajuoma ED tuli markkinoille 2003 ja löysi heti paikkansa suomalaisten suosimana merkkinä. Nykyisin ED-tuoteperheeseen kuuluu monta värikästä ja hyvänmakuista EDiä, jotka piristävät ja auttavat keskittymään silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Kaikissa ED-energiajuomissa on korkea kofeiinipitoisuus eikä niitä sen takia suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

 

Elisa

Elisa on vahvasti läsnä suomalaisessa elektronisen urheilun kentässä. Elisa takaa kävijöiden yhteydet tapahtumassa sekä jakaa laadukkaan lähetyksen Elisa Viihde Sport -kanavalla.

 

Turnausjärjestäjät

PGC

Pargas Gaming Community RF on Paraisilla toimiva yhdistys jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää kiinnostusta tietotekniikkaan ja viestintään harrastuksena. PGC järjestää myös omia Counter-Strike ja Hearthstone -liigojaan pelaajille sekä järjestävät lan-tapahtumia. 

 

Taurora

Taurora on kotimainen turnausjärjestäjä joka pitää erityisen hyvää huolta Dota 2 ja CS -pelaajista kuukausittaisilla turnauksillaan.

 

Turun taistelupelaajat ry

Turpakellari.com on kahden miehen voimin perustettu sivusto, jonka pääasiallinen tarkoitus on toimia ilmoitustauluna Turun kasvavalle tappelupeliyhteisölle. Turpakellari on jokasunnuntainen peli-ilta, johon ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet ihmiset ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Perustimme myöhemmin rekisteröidyn yhdistyksen, jotta saataisiin paremmin tukea toiminnalle.

 

Suomen tanssipelaajat

Suomen Tanssipelaajat ry on perustettu kesällä 2006. Sen tarkoituksena on luoda pohja suomalaisten tanssipelaajien yhteisötoiminnalle sekä edistää lajia yleisesti tanssi-, peli- ja liikuntamuotona koko Suomessa. Yhdistys tekee yhteistyötä monien tahojen kanssa tarjotakseen sekä aktiivisille että satunnaisille pelaajille paremmat mahdollisuudet harrastaa tanssipelaamista ympäri Suomea. Pelimahdollisuuksia on tarjolla kolikkopelilaitteiden ja kotipelilaitteistojen sekä erilaisten promootioiden, tapahtumien ja kilpailujen muodossa.

 

Ordo Aboensis

Ordo Aboensis Ry on turkulainen harrastepeliyhdistys. Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on edistää pöytäpeliharrastusta Turun seudulla. Pöytäpeleihin lukeutuvat miniatyyri- eli figupelit sekä lauta-, kortti- ja roolipelit. Yhdistys on aiemmin keskittynyt vain miniatyyripeleihin, mutta on laajentamassa aktiivisesti toimintaansa myös muihin peleihin alkuvuodesta 2017.

 

Smash Finland Ry

Smash Finland Ry on vuonna 2016 perustettu Super Smash Bros. -pelisarjan turnauksia ja tapahtumia järjestävä yhdistys.

 

NHLGamer

NHLGamer on syyskuussa 2015 julkistettu Eurooppalainen verkkopelisivusto, joka on kasvanut muutamassa vuodessa Euroopan suurimmaksi NHL-peliyhteisöksi. Alustoina toimivat Playstation 4 ja Xbox One.

Sivustolta löytyy ajankohtaisten uutisten ja videoiden lisäksi mm. himoittu ECL (European Championship League), joka on suurin ja kilpailullisin 6v6 NHL-turnaus. Turnauksesta löytyy PS4-konsolilla 3 eri tasoa (Lite, Pro ja Elite -divisioonat), joissa joukkueet pääsevät kilpailemaan omalle tasolleen sopivia joukkueita vastaan.

NHLGamerissä pelaavat myös Euroopan parhaat 1v1 pelaajat (esim. Dominointi, Hansulinho, Pleemaker). Jos haluat olla yksi maailman parhaista pelaajista, NHLGamer on sivusto jonka kautta voit harjoitella, kommunikoida ja pelata ammattilaisten kanssa.

 

Yhteistyökumppanit

SEUL

Suomen elektronisen urheilun liitto toimii suomalaisen kilpapeliurheilun keskusjärjestönä, tehtävänään kehittää ja tuoda esiin elektronista urheilua sekä jäsenistönsä toimintaa. Liitto perustettiin joulukuussa 2010 elektronisen urheilun suosion kasvun luotua tarve yhteiselle, kilpapelaamisen kattojärjestönä toimivalle elimelle. Liitto pyrkii toimillaan nostamaan elektronisen urheilun tunnettuutta ja arvostettavuutta harrastuksena. SEUL myöntää myös elektronisen urheilun suomenmestaruuskilpailut vuosittain.

 

Gatorade Center

Gatorade Center on Suomen toiseksi suurin monitoimihalli ja se sijaitsee Turun Artukaisissa. Se tunnetaan parhaiten jääkiekkojoukkue TPS:n kotihallina. Halli toimii myös konserttiareenana. 

 

IGDA Finland

IGDA Finland is the local Finnish chapter of IGDA, the International Game Developers Association. IGDA is a non-profit professional society that is committed to advancing the careers and enhancing the lives of game developers by connecting members with their peers, promoting professional development, and advocating on issues that affect the developer community.

 

Vincit

Vincit Group tuottaa IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Yhtiön asiakkaat ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vincit Groupilla on yli 200 asiakasta useilla eri toimialoilla. Vincit etsii aina uusia työntekijöitä voittajatiimiinsä, nyt myös Grail Quest pelitahtumassa ja huomaa, että Vincit on saanut tunnustusta työilmapiiristään. Euroopan Paras Työpaikka 2016, Suomen Paras Työpaikka 2016.

 

Academic Nintendo Club

Academic Nintendo Club on Turun yliopiston ylioppilaskunnan alayhdistysasemaa nauttiva, akateemiselle Nintendo-pelaamiselle omistautunut seura. Toimintaan kuuluu illanviettoa hyvässä seurassa ja Nintendoa pelatessa. Lisäksi ANC järjestää erilaisia turnauksia joihin kannattaa osallistua jos ei muuten, niin vaikka kannustamaan kavereita!

 

Foracer

Foracer on Turkulainen yritys, joka kehittää ja markkinoi ajosimulaatoreita sekä järjestää tapahtumia. Foracer tuo ajosimulaattorin kaikkien pelitapahtuman kävijöiden testattavaksi. Suomessa kehitetty Foracer-ajosimulaattori on kilpa-autoilijoiden ammattimainen harjoitteluväline, jolla mallinnetaan auton ajotuntuma mahdollisimman todentuntuiseksi. Simulaattori soveltuu niin vakioauto- kuin formulakuljettajillekin.

 

Suomen lautapeliseura

Suomen lautapeliseura ry on noin 500 jäsenen yhdistys, jonka tarkoitus on edistää lautapeliharrastusta Suomessa. Seura järjestää lautapelitapahtumia ja -kerhotoimintaa eri puolilla Suomea. Seura tuottaa lautapeliaiheista ohjelmaa myös muiden tahojen tapahtumiin. Seuralla on yli tuhannen erilaisen lautapelin kirjasto. Kirjaston pelit ovat pelattavissa eri tapahtumissa.

 

Hiidenpeli

Hiidenpeli-hanke sai alkunsa Huhtikuussa vuonna 2016 silloisen Doorway Games -nimisen yrityksen kokeellisena hankkeena kerätä kaikki Suomalaisten suunnittelemat ja kotimaassa valmistetut lauta- ja korttipelit yhteen paikkaan josta ne helposti löytyisi. Nykyään Hiidenpeli on verkkokauppa, josta löytää kotimaiset indie-lautapelit.

 

Antti Apostol

Psykoterapeutti Antti Apostol kehittää ja tutkii virtuaalitodellisuuden avulla toteutuvaa altistusterapiaa fobioiden sekä muiden pelko- ja ahdistustilanteiden hoitoon.

 

Yle

Ylelle Dionysos Filmsin tuottaman kahdeksanosaisen Nörtti: DragonSlayer666-komedian jaksoja on nähtävillä Grail Questissä pitkin tapahtuman kulkua.

Sarja perustuu Aleksi Delikouraksen luomaan Youtube-ilmiöön ja samannimiseen kirjasarjaan. Delikouras vastaa myös sarjan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta.

 

PlayStation Plus 

PlayStation 4 on Grail Questin virallinen turnauskonsoli! Tekken 7, FIFA 18 ja NHL 18 eSM-mestaruuksista mittelöidään PlayStation 4 -konsolilla.

 

Apollo Turku

APOLLO NIGHTCLUB:
Apollo tykittää hittipotpurria jollaista et ole ennen nähnyt! Tästä löytyy jokaiselle jotakin! Suomen ja ulkomaiden loistavimmat/kirkkaimmat cover-yhtyeet esittävät kaikkien tuntemia hittejä laidasta laitaan. On rockkia, poppia, discoa, uutta ja vanhaa...AINA PERJANTAISIN JA LAUANTAISIN!

VIP-ROOM:
Kaupungin upeimmassa VIP-roomissa pääset nauttimaan hyvän palvelun lisäksi hyvästä musiikista. VIP:n oma host pitää huolen viihtyvyydestä.

 

Turun AMK

Olemme 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. Meidät tunnistat sloganista #ExcellenceInAction.

Meillä voit hakea monen eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa tai saada uutta virtaa työhösi täydennyskoulutuksessa.

 

Speedlink

Speedlink sponsoroi tapahtuman streamaajia ja turnauslavaa korkeatasoisilla pelituoleillaan!

 

Flowpark Turku

Flowpark Turku on mukana hurjalla kiipeilypisteellään, joka kohoaa 20 metrin korkeuteen! Tule kokeilemaan LAN-areenalle!

 

Rajupaja

Lavalaitteistoa varmalla otteella hoitaa Rajupaja! Rajupaja on mukana myös Tekken 7 eSM-turnauksen sponsoroinnissa!

 

Christie Digital

Tapahtuman eeppisiä visuaalisia taideteoksia mukana tekemässä Christie Digital!

 

Tapahtumakone

Tapahtumakoneella järjestät asiakastilaisuudet ammattimaisesti. Luot tilaisuudellesi oman tapahtumasivun, lähetät kutsut asiakkaillesi ja välität tilaisuuteen liittyvät materiaalit osallistujille. Keräät helposti tiedot esimerkiksi osallistujien ruoka-aineallergioista, ja välität tiedot reaaliajassa catering-palvelulle. Tilaisuuden jälkeen keräät osallistuneilta kokemuksia palautekyselyllä.