Liput 2019

Tervetuloa Grail Quest pelifestareille!

Liput tapahtumaan voit lunastaa suoraan etusivulta löytyvästä lippukauppa-aplikaatiosta tai Liveton lippukaupasta, sekä tapahtuman ovelta. Suosittelemme ostamaan liput ennen tapahtumaa.

Selaimen oikeasta sivusta avautuvasta lippukaupasta tai oheisesta linkitä pääset suoraan lippukauppaan, josta löytyvät konepaikka- ja kävijäliput.

Liveton lippukauppaan.

Kaikki liput sisältävät pääsyn Grail Quest pelifestareille, joka järjestetään Kupittaan Palloiluhallissa, Turussa 17.-19.10.2019, torstaina kello 12 alkaen. Kävijällä on mahdollisuus osallistua turnauksiin, seurata ohjelmaa sekä tutustua eri pelaamisen muotoihin. Luvassa on siis kokonaisvaltainen pelifestivaalikokemus.

Tapahtuma on ikärajaton, emme kuitenkaan suosittele, että alle 12-vuotiaat lapset tulevat tapahtumaan ilman kaveria tai vanhempia. Alle 10-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan maksutta vanhempien kanssa viikonloppu- tai päivälipulla. Ikä tarkastetaan ovella.

 

Kävijäliput

Jos tulet tapahtumaan ilman konetta kokemaan pelifestaritunnelmaa ja seuraamaan kisoja sekä ohjelmaa, kävijälippu on riittävä lippu sinulle. Kävijälipulla olet oikeutettu osallistumaan tapahtumaan 12-24.

 • PÄIVÄLIPPU 11€. - Sisäänpääsy minä tahansa, yhtenä tapahtumapäivänä.
 • 3-PÄIVÄN LIPPU 23€. Sisäänpääsy koko tapahtuman ajan torstaista lauantaihin.
 • PERHELIPPU 23€. Perhelippu on yhden päivän tapahtumalippu, joka oikeuttaa kahden aikuisen ja kahden lapsen sisäänpääsyn tapahtumaan

Konepaikallisen liput

 • sisältää jaetun pöytäpaikan 200cm x 65 cm pöydästä
 • verkkoyhteys
 • peseytymismahdollisuus
 • mahdollisuus tuoda oma pelituoli
 • omat kaapelit ja virtajohdot mukaan
 • KONEPAIKKA 65€ . Oikeuttaa LAN-paikkaan valitsemallasi paikalla lan-alueelta.

PC-Päiväksi lippu

 • Oikeuttaa sisäänpääsyyn 24h
 • Sisältää PC:n vuokran päiväksi sekä konepaikan yht. 53€. Konepaketit ovat Jimm´s PC-storen kokoamia huippupelikoneita.

Konepaikallisella on pääsy tapahtumaan kaikkina kolmena tapahtumapäivänä 17.-19.10.2019. Konepaikkaa pääsee virittelemään jo torstaina kello 9 (ovet muille aukeavat kello 12). Konepaikalta tulee poistua sunnuntaina kello 12 mennessä, eli sunnuntaiyö on vielä aikaa nauttia laneista.

Grail Quest supporter lippu

 

Sisältää 3-päivän tapahtumalipun sekä samalla voit tukea haluamaasi vaikuttajaa tai turnauspottia. Haluamasi osa lipun hinnasta ohjataan valitsemaasi kohteeseen

 

Aippa (5€) 23.00 €

ChimmTV (5€) 23.00 €

Eeddspeaks (5€) 23.00 €

MrTuomo (5€) 23.00 €

Supervirta (5€) 23.00 €

Tuho Torvinen (5€) 23.00 €

 

Tai tue turnauspottia

 

Tekken 7 ESM turnaus (5€) 23.00 €

Tekken 7 ESM turnaus Big boy (20€) 38.00 €

 

Kaikki liput sisältävät ALV. 10% sekä lippukaupan käsittelymaksut.

Kävijäinfo

Oheisesta linkistä löytyy kävijöille kattava tietopaketti

INFONOMICON eli tapahtumaopas