Striimiboksi

Striimiboksi tulee taas!

Striimiboksissa on tänäkin vuonna pelistriimaajia ja tubettajia. Voit tulla tapaamaan ja juttelemaan heidän kanssaan. Tänä vuonna boksissa voit tavata mm. Eedspeaksin, Tuho Torvisen sekä HAVU Stream Teamin jäseniä!

Striimiboksin tähdet:

Eedspeaks

Eedspeaks Grail Quest 2018
Kuva: Aino Sippola

 

 

Eetu eli eeddspeaks tai eeddplays on tuottanut sisältöä Youtubeen ja Twitchiin jo pitkään. Mukana on videopäiväkirjan muodossa toteutettuja videoblogeja sekä pelivideoita joissa pääosassa on hauskanpito. Twitchissä on koettu useita hauskoja hetkiä ja CS:GO:n rinnalle on tullut, niinkuin monella muullakin, myös Fortnite. Eetun seuraajat pääsevät peleihin myös mukaan ja se tekeekin Eetusta yhden helpoimmin lähestyttävän striimaajan koko maassa. Tule Grail Questiin moikkaamaan Eetua ja katsomaan miten striimaus livenä luonnistuu.

Katso käyttäjän eeddspeaks suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/eeddspeaks

www.youtube.com/eeddspeakswww.youtube.com/eeddplays  www.instagram.com/eeddspeaks  www.twitter.com/eeddspeaks


Tuho Torvinen

Tuho Torvinen Grail Quest 2018
Kuva: Aino Sippola

 

"Mis sie tarttet hyvvää miestä, täs siul o sellane!" Ville "Tuho" Torvinen on entinen Wrestlingin Suomenmestari, toimitusjohtaja ja sekatyömies. Viime vuoden Grail Questin mukaansatempaavalla hostaustyylillä Tuho otti tilanteen haltuun niin lavalla kuin striimiboksissakin. Oli kyseessä siis juontokeikka livenä, striimissä, rooli elokuvassa tai vaikka lasten viihdyttämishetki - tässä on mies paikallaan! Viikottaisella striimillään Tuho tekee tasaista jälkeä, mutta suurta läpimurtoa odotetaan vielä. Ota siis Tuho Torvisen mediat haltuun ja tule moikkaamaan myös livenä:

Katso käyttäjän Tuho Torvinen suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/tuhotorvinen

instagram.com/tuhotorvinen  www.twitter.com/tuhotorvinen www.facebook.com/tuhotorvinen

 


TurunMarkku

Kuva: Aino Sippola
Kuva: Aino Sippola

 

TurunMarkkuna tunnettu Jusa, on turkulainen striimaaja, jonka lähetyksien sisältö ei jätä ketään kylmäksi. Vahvaa kulttuuripääkaupungin murretta sopertavan Markun lähetyksiä on katsottu twitch-palvelussa jo yli 2 miljoonaa kertaa. Musiikkia, turkulaista huumoria sekä yhteisöllisyyttä voidaan pitää TurunMarkun striimien pyhänä kolminaisuutena. Mitä peleihin tulee, tämä mies on kaikkiruokainen, joten uusien katsojien on helppo löytää itselleen kiinnostavaa sisältöä.

Katso käyttäjän Turunmarkku suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/turunmarkku

instagram.com/tuhotorvinenwww.youtube.com/eeddspeakswww.twitter.com/tuhotorvinenwww.facebook.com/tuhotorvinen


HAVU Stream Team

HAVU Stream Team on  paikkalla on ainakin Jassimiun ja Nurmionin voimin. HAVU Strem Teamin tarkoituksena on tuoda enemmän esille suomalaisia striimaajia, luoda mielenkiintoista sisältöä yleisölle sekä tarjota brändeille paikka olla mukana.

Katso käyttäjän HAVU Gaming suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/havugaming

Havu Gaming instagram.com/havugaming/  www.twitter.com/HAVUgaming www.facebook.com/HavuGaming