Striimiboksi by Rockstar

Striimiboksi tulee taas! on nyt ROCK!

Rockstar striimiboksi

Striimiboksissa on tänäkin vuonna pelistriimaajia ja tubettajia. Voit tulla tapaamaan ja juttelemaan heidän kanssaan. Tänä vuonna boksissa voit tavata mm. Eeddspeaksin, Tuho Torvisen sekä HAVU Stream Teamin jäseniä!

Rockstar striimiboksin tähdet:

Eeddspeaks

Eedspeaks Grail Quest 2018
Kuva: Aino Sippola

 

 

Eetu eli eeddspeaks tai eeddplays on tuottanut sisältöä Youtubeen ja Twitchiin jo pitkään. Mukana on videopäiväkirjan muodossa toteutettuja videoblogeja sekä pelivideoita joissa pääosassa on hauskanpito. Twitchissä on koettu useita hauskoja hetkiä ja CS:GO:n rinnalle on tullut, niinkuin monella muullakin, myös Fortnite. Eetun seuraajat pääsevät peleihin myös mukaan ja se tekeekin Eetusta yhden helpoimmin lähestyttävän striimaajan koko maassa. Tule Grail Questiin moikkaamaan Eetua ja katsomaan miten striimaus livenä luonnistuu.

Katso käyttäjän eeddspeaks suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/eeddspeaks

www.youtube.com/eeddspeakswww.youtube.com/eeddplays  www.instagram.com/eeddspeaks  www.twitter.com/eeddspeaks


Tuho Torvinen

Tuho Torvinen Grail Quest 2018
Kuva: Aino Sippola

 

"Mis sie tarttet hyvvää miestä, täs siul o sellane!" Ville "Tuho" Torvinen on entinen Wrestlingin Suomenmestari, toimitusjohtaja ja sekatyömies. Viime vuoden Grail Questin mukaansatempaavalla hostaustyylillä Tuho otti tilanteen haltuun niin lavalla kuin striimiboksissakin. Oli kyseessä siis juontokeikka livenä, striimissä, rooli elokuvassa tai vaikka lasten viihdyttämishetki - tässä on mies paikallaan! Viikottaisella striimillään Tuho tekee tasaista jälkeä, mutta suurta läpimurtoa odotetaan vielä. Ota siis Tuho Torvisen mediat haltuun ja tule moikkaamaan myös livenä:

Katso käyttäjän Tuho Torvinen suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/tuhotorvinen

instagram.com/tuhotorvinen  www.twitter.com/tuhotorvinen www.facebook.com/tuhotorvinen

 


TurunMarkku

Kuva: Aino Sippola
Kuva: Aino Sippola

 

TurunMarkkuna tunnettu Jusa, on turkulainen striimaaja, jonka lähetyksien sisältö ei jätä ketään kylmäksi. Vahvaa kulttuuripääkaupungin murretta sopertavan Markun lähetyksiä on katsottu twitch-palvelussa jo yli 2 miljoonaa kertaa. Musiikkia, turkulaista huumoria sekä yhteisöllisyyttä voidaan pitää TurunMarkun striimien pyhänä kolminaisuutena. Mitä peleihin tulee, tämä mies on kaikkiruokainen, joten uusien katsojien on helppo löytää itselleen kiinnostavaa sisältöä.

Katso käyttäjän Turunmarkku suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/turunmarkku

instagram.com/tuhotorvinenwww.youtube.com/eeddspeakswww.twitter.com/tuhotorvinenwww.facebook.com/tuhotorvinen


HAVU Stream Team

HAVU Stream Team on  paikkalla on ainakin Jassimiun ja Nurmionin voimin. HAVU Strem Teamin tarkoituksena on tuoda enemmän esille suomalaisia striimaajia, luoda mielenkiintoista sisältöä yleisölle sekä tarjota brändeille paikka olla mukana.

Katso käyttäjän HAVU Gaming suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/havugaming

Havu Gaming instagram.com/havugaming/  www.twitter.com/HAVUgaming www.facebook.com/HavuGaming 

 


Aippa

Aippa

Aino "aippa" Lehtimäki on tamperelainen streamaaja, jonka lähetyksissä tärkeintä roolia näyttelee katsojien kanssa kommunikointi. Streamauskokemusta löytyy yli kolmen vuoden ajalta. Streameissa pelit vaihtelevat, ja katsojia otetaan mukaan pelaamaan mahdollisuuksien mukaan. Aipan streameista huokuu aitous, ja IRL-streameissa jutellaankin ihan tavallisista asioista ihminen ihmiselle. Tervetuloa Graileille moikkaamaan aippaa livenä ja vaihtamaan kuulumisia!

Katso käyttäjän aippa suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/aippa

instagram.com/aippa92/  www.twitter.com/aippa92 www.facebook.com/aippapelaa 

 


FinRoarr

" "

Jesse "Roarr" Kaila on aktiivinen striimaaja Oulusta, jonka striimin pääpelinä toimii Hearthstone. Alkuaikojen ahkera kilpapelaaminen Hearthstonen parissa on muuttunut vuosien varrella pykälän verran kasuaalimmaksi kortin läiskimiseksi. Roarr nähdään myös silloin tällöin selostuspöydän ääressä eri tapahtumissa. Striimissä pyörii nykyään myös epäsäännöllisen säännöllisesti muut pelit, kuten esimerkiksi Fortnite. Pääpaino Roarrin lähetyksissä on kuitenkin rento keskustelu katsojien kanssa, pelistä riippumatta.

Katso käyttäjän finroarr suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv/finroarr instagram.com/jessekaila_/www.twitter.com/roarrhs

 


Matteplays

" "

Matte on 21-vuotias tubettaja/striimaaja Espoosta. Hän on voinut tulla tutuksi sinulle Eeddspeaksin tai Vinkareen videoilta. Johtuu varmasti siitä, että hän työskentelee samalla toimistolla kyseisten herrojen kanssa. Matteplays kanavalle Youtubeen on tullut videoita kohta viiden vuoden ajan, hän on myös harrastanut striimaamista vähintään yhtä pitkän ajan. Maten kanavalla tällä hetkellä keskiössä on Rainbow Six Siege, mutta muitakin pelejä hän satunnaisesti striimaa. Suurimmaksi osaksi kuitenkin netin välityksellä pelattavia moninpelejä. Tule Grail Questeille heittämään morot Matelle!

 

Katso käyttäjän Matteplays_ suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv

instagram.com/matteplayswww.youtube.com/MattePlaysswww.twitter.com/matteplays

 


Mr.Tuomo

" "

Youtubettaja & Livestreamaaja "MrTuomo" on ollut Suomituben scenessa jo sen aikojen alusta ja Twitchissä jo muutaman vuoden. 23vuotias "Mieslapseksi" itseään kutsuva herrasmies streamailee kaikenlaisia pelejä, mitkä miellyttävät häntä sillä hetkellä! Meno on streameissä toisinaan melkoisen levotonta leuanheittoa ja toisinaan taas vakavaa jutustelua. Hauskaa pidetään kuitenkin aina eikä siitä anneta tuumaakaan periksi!