eLätkä ja eFutis päivittyvät versioihin 18

Virtuaalijääkiekon (NHL) ja virtuaalijalkapallon (FIFA) eSM-pelit vaihtuvat. Aiemmin ilmoitetusta vuoden 17-versiosta luovutaan ja molemmat pelit pelataan uunituoreilla 18-versioilla. Molempien turnausten osalta järjestelyt hoitaa NHLGamer.com

Online-karsinnat järjestetään NHL 18 osalta 25.9.-4.10.2017 ja FIFA 18 osalta 4.-14.10.2017. Pelit pelataan paras kolmesta knockout-järjestelmällä ja molemmista karsinnoista Turun finaaleihin jatkaa 16 parasta pelaajaa. Karsinnat järjestetään NHLGamer.com -sivustolla ja rekisteröinti tapahtuu osoitteessa https://nhlgamer.com/grail-quest/. Karsinnat järjestetään Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Tarkemmat yksityiskohdat ja finaalipaikkojen määrä konsoleittain vahvistetaan kun rekisteröityminen on päättynyt. Finaalit pelataan Playstation 4-konsolilla.


NHLGamer

NHLGamer on syyskuussa 2015 julkistettu Eurooppalainen verkkopelisivusto, joka on kasvanut muutamassa vuodessa Euroopan suurimmaksi NHL-peliyhteisöksi. Alustoina toimivat Playstation 4 ja Xbox One.

Sivustolta löytyy ajankohtaisten uutisten ja videoiden lisäksi mm. himoittu ECL (European Championship League), joka on suurin ja kilpailullisin 6v6 NHL-turnaus. Turnauksesta löytyy PS4-konsolilla 3 eri tasoa (Lite, Pro ja Elite -divisioonat), joissa joukkueet pääsevät kilpailemaan omalle tasolleen sopivia joukkueita vastaan.

NHLGamerissä pelaavat myös Euroopan parhaat 1v1 pelaajat (esim. Dominointi, Hansulinho, Pleemaker).

Jos haluat olla yksi maailman parhaista pelaajista, NHLGamer on sivusto jonka kautta voit harjoitella, kommunikoida ja pelata ammattilaisten kanssa.

Seuraa NHLGameria myös Facebookissa ja Twitterissä.