Osallistujan opas

Kävijäinfo

Oheisesta linkistä löytyy kävijöille kattava tietopaketti

INFONOMICON eli tapahtumaopasOsallistuessasi Grail Quest pelifestareille sinun tulee päättää, ostatko kävijä- vai konepaikkalipun. Käytännössä ainoa ero näillä lipputyypeillä on se, että konepaikkalipulla voit tuoda oman pelikoneesi LAN-alueelle ja osallistua sillä BYOC-turnauksiin. Uutuutena tänä vuonna on myös PC-paikka -lippu. Tällä lipulla vuokraat pelikoneen meiltä käyttöösi yhdeksi päiväksi. Ei siis enää koneen roudaamisen tuskaa laneille! Lipputyypeistä löydät lisäinfoa täältä.

Suosittelemme tulostamaan ostetun lipun ja tuomaan sen mukanasi tapahtumapaikalle, sillä siten vältymme mahdollisilta teknisiltä ongelmilta lippujen tarkistuksen yhteydessä.
 

Majoitus

Selvitä hyvissä ajoin aiotko nukkua tapahtumapaikalla, läheisissä hotelleissa vai jonkun tuttavasi luona Turun alueella. Tapahtumapaikalla nukkuessasi muista tuoda oma patjasi, makuupussisi sekä muut välttämättömät tarvikkeet.


Kulkuyhteydet

pysäköintikartta

Suunnittele etukäteen, millä kuljet tapahtumapaikalle ja sieltä pois. Mikäli tulet tapahtumaan omalla autolla, Kupittaan palloiluhallin pysäköintialueet löydät kartalta. Pysäköintipaikat ovat Qparkin pysäköintipaikkoja.

Bussit 221 sekä 60 kulkevat Turun keskustan ja Kupittaan välillä. Lisätietoa ja Turun seudun joukkoliikenteen reittioppaan löydät osoitteesta https://reittiopas.foli.fi/.

Jos sinulla ei ole paljon tavaraa, pääset paikalle myös Fölin kaupunkipyörällä. Ohjeet tähän löydät osoitteesta https://www.foli.fi/fi/node/4533/. Tapahtumapaikkan läheisyydestä löytyy Fillaripiste 27 (Datacity). 

Jos tulet ulkopaikkakunnalta ja aiot lähteä myöhään illalla pois tapahtumasta, muista tarkistaa etukäteen julkisten kulkuneuvojen aikataulut.
 

Mikäli olet ostanut konepaikkalipun, muista tutustua myös lanittajan oppaaseen.

Kävijäinfo

Oheisesta linkistä löytyy kävijöille kattava tietopaketti

INFONOMICON eli tapahtumaopas