CS:GO Firmaliiga kausi 1 käynnistyy

Grail Quest järjestää CS:GO Firmaliigan ja tutustuttaa yritykset samalla suositun esports pelin maailmaan. Ensimmäinen kausi alkaa kun tarpeeksi yrityksiä on kasassa. Liiga etenee kausittain ja oman yrityksen voi ilmoittaa mukaan jo nyt.

Grail Quest CS:GO Firmaliiga opettaa yrityksille miten olla mukana esportsissa

Monet yritykset ovat kiinnostuneita esportsista sekä kilpapelaamisesta ilmiönä, mutta heillä ei ole kokemusta mitä se käytännössä on. Ajattelimme että voimme tällä tavoin opettaa yrityksiä käytännössä ja kertoa mikä on mahdollista. Samalla yritys antaa työntekijöilleen vaihtoehdon työhyvinvointia silmällä pitäen. Kaikki eivät voi tai halua hyödyntää kuntosalikorttia, joten tässä yksi vaihtoehto.

Ratkaisu työhyvinvointiin, esports markkinnoitiin sekä suurempaan kumppanuuteen

Tarjolla on kolme eri vaihtoehtoa hieman eri näkökulmasta, riippuen siitä mitä yritys haluaa painottaa. Pelkästään työhyvinvointikumppanina pääsee jo pelaamaan ja pääsee tutustumaan Counter-Striken maailmaan. Turnausmuodot pelataan kilpailullisesti ja yleisesti käytettyjä sääntöjä noudattaen, joten jos esim. työpaikalla seurataan oman joukkueen matkaa, niin Major-turnausten seuraaminenkin helpottuu.

Jotain myönnytyksiä kuitenkin on annettu. Vaikka joukkueessa pelaa viisi henkilöä kerrallaan, on joukkue nimenomaan yritysjoukkue. Kaikki pelit voi vaihtaa vaikka joka peliin jos tuntuu siltä että innostunutta väkeä löytyy. Tai sitten voi hankkia useamman joukkuepaikan. 

Pelit viikottain ja ne voi katsoa Twitchistä

Liigaa pelataan noin kerran viikossa, joukkuemäärästä riippuen. Haemme oppia nyt ensimmäisestä kaudesta. Teemme laadukkaat lähetykset Twitchiin kanavallemme ainakin kerran viikossa, mahdollisesti useammin.

Counter-Strike:Global Offensive eli tuttavallisemmin CS:GO on yksi suosituimpia pelejä kilpapelaamisen parissa. Jo 20 vuoden ikään ehtinyt pelisarja on kerännyt faneja pitkään joten itseni kaltaiset pelaajat joilla ei ole mitään tavoitteita päästä korkealle, mutta nauttivat yhdessä pelaamisesta, saavat mahdollisuuden. Vakavissaan mutta ei tosissaan kuvaa hyvin porukkaa mitä haemme.

Lisätietoa Firmaliigasta

Voit lukea lisätietoa, pakettien sisällöt ja ilmoittautumisohjeet CS:GO liigasta täältä.

Ville Nikola
050 402 7659
ville@grail.gg
Discord: ville.gg#8588