Luokkaretken varainkeruu hauskemmaksi peliturnauksella

Luokkaretki tai leirikoulu suunnitteilla? Varainkeruu hauskemmaksi peliturnauksella

Kun luokka suunnittelee leirikoulua tai luokkaretkeä, melko nopeasti mietitään että mistä rahat. Mahdollisuutena on myydä vessapaperia, sukkia tai keksejä. Mutta mitä jos luokka järjestäisikin oman Fortnite-turnauksen?

Fortnite peliturnaus

Fortnite Battle Royale on nimensä mukaisesti Battle Royale -peli. Siinä pelaajat pudotetaan saarelle ja viimeisenä selvinnyt voittaa. Avukseen toisten eliminoimista varten pelaajat käyttävät erilaisia aseita sekä rakentavat itselleen suojia. Yksi pelikierros kestää noin 20 minuuttia.

Tällaisia kierroksia pelataan yhdessä turnauksessa useampia, joista lasketaan yhteispisteet. Pisteitä saa toisten eliminoimisesta sekä hyvästä sijoittumisesta.

Luokka myy osallistumislippuja

Luokka siis myy osallistumislippuja turnaukseen mikä pelataan täysin internetissä. Jokaisesta myydystä lipusta luokka saa puolet itselleen. Lisäksi luokka voi myydä myös mainoksia striimin sekaan. Tämä on hyvä tapa yrittäjälle tukea leirikoulutoimintaa ja saada samalla näkyvyyttä.

Turnausten järjestäjän Grailin puolelta toimii Ville "GG" Nikola, yksi Grail Quest -tapahtuman perustajista. 

Haluatko tietää miten homma toimii käytännössä ja päästä itse toteuttamaan Fortnite, Rocket League, CS tai muuta turnausta? Lue lisää Villen omilta sivuilta www.ville.gg/kouluille. Sinne on koottu tietoa niin ikärajoista, pelivaihtoehdoistakin. Siellä on myös esimerkkilaskelma siitä kuinka paljon luokka voi tienata yhden turnauksen järjestämisestä.