Uutiset

PROVO Gaming - suomalainen pelilaitebrändi 

 

Luokkaretken varainkeruu on hauskempaa luokan järjestäessä oman peliturnauksen. Me autamme sääntöjen, servereiden sekä pelilähetyksen kanssa ja kaiken muun kanssa.

Grail Quest järjestää CS:GO Firmaliigan ja tutustuttaa yritykset samalla suositun esports pelin maailmaan. Ensimmäinen kausi alkaa kun tarpeeksi yrityksiä on kasassa. Liiga etenee kausittain ja oman yrityksen voi ilmoittaa mukaan jo nyt.

Grail 2020 Pelifestarit 23. - 25.10.2020 @ Turun Messukeskus ON PERUTTU TÄLTÄ SYKSYLTÄ!  Tapahtuma on päätetty perua vallitsevan Koronatilanteen sekä tästä johtuvien tapahtumiin kohdistuvien rajoitusten vuoksi. Pahoittelemme tilannetta ja kannustamme yleisöämme olemaan turvassa ja ottamaan osaa tapahtumiimme netissä sekä vuonna 2021. Vuosi 2021 pärähtää käyntiin alkuvuodesta Grail 2021 Spring tapahtumalla Turun Messukeskuksessa.

Grail Quest 2019 kuvat voi käydä tsekkaamassa tapahtuman Flickr-kansiosta. Huuda hep, jos oma pärstä näkyy :D

 

Flickr-kansioon tästä

Esportsin historian ensimmäinen Suomi-Ruotsi-meritaistelu käydään 11.1.2020 Viking Gracella! Koe turnaukset, joissa Pohjolan kovimmat Tekken- ja Smash-velhot kamppailevat 1000 euron pääpalkinnosta. Samalla pääset tutustumaan kilpapelaamisen maailmaan.

Turnaukset pelataan tapahtuman ensimmäisenä päivänä torstaina 17.10. Turnauksen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten jos haluat mukaan ole nopea! 🤭 Lisäinfot turnauksiin ja ilmoittautuminen löytyy Grail Questin nettisivuilta Fortnite osiosta. 👉 Ilmoittautuminen: http://www.grailquest.fi/pelit/fortnite-0 Nyt olisi paikka ottaa kunnia ja massit himaan! Tägää frendi kenen kanssa teidän pitäis osallistua Duoon. 🙏🏼Nyt se on täällä! Fortnite Duo ja Solo turnaukset hosted by Fortnite maestrot @gasoneeh ja @occei_ 👊🏼🔥

Syksyn ainutlaatuisin pelifestari Grail Quest is back! 👊🏼💯

NÄE , KOE JA OLE OSA JOTAIN AINUTLAATUISTA. 🎮🖥️🔥

Grail Questilla pelattavan CS:GO BYOC -turnauksen ilmoittautumiset ovat tällä hetkellä käynnissä! Turnauksessa mitellään 1500€ palkintopotista ja se huipentuu lauantaina oteltavaan finaaliin. Kerää siis joukkueesi kasaan ja hoida ilmoittautuminen Grail.gg -turnausalustalla, sillä mukaan mahtuu vain kahdeksan joukkuetta!
Grail Quest Lanit tulee taas! Syyslomaviikolla 17-19.10 pelifestareilla jälleen tarjolla lanittajille ohjelmaa johon kaikki te voitte nyt vaikuttaa. Tämän postauksen alla on linkki kyselyyn, jossa tiedustelemme tapahtumaan osallistumassa olevilta mielipidettä mihin peleihin kävijät haluaisivat BYOC turnauksia Käykää antamassa vastauksenne, jotta pystymme parhaimmalla mahdollisella tavalla palvelemaan juuri kaikkia teitä, jotka olette tulossa kanssamme viettämään syksyn parhaat kolme päivää! https://forms.gle/ZViTRRQdVNRyjPsS9
Kolmatta kertaa Turussa syyslomalla järjestettävä Grail Quest on jokaisen pelifanin suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea kilpapelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Perinteisten LANien ja suosittujen striimaajien lisäksi Kupittaan Palloiluhallissa 17.-19.10. voi nauttia huipputason e-urheilusta Elisa Viihde CS:GO Liigan 40000eur palkintorahafinaalien myötä.
Grail Quest on jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Grail Quest ei rakennu vain perinteisten lanien ympärille, vaan tekemistä riittää laidasta laitaan tapahtuman jokaisena päivänä. Pelifestareiden ohjelmassa on tänä vuonna PC-/konsoli-pelialue kävijöille, uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messuosastoja, lavaohjelmaa sekä esports-turnauksia. Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta.
Ennen syksyn Graileja Suomessa nähdään uskomaton show - AI! Arctic Invitational on suurin koskaan Suomessa pidetty kilpapelaamisen tapahtuma. Arctic Invitational -turnauksessa on mukana yhdysvaltalainen NRG -joukkue, joka on kirjoittamishetkellä rankattu maailman 4. parhaaksi CS:GO -joukkueeksi. Suomessa ei ole koskaan ollut pelaamassa näin kovatasoista joukkuetta. NRG:n lisäksi Arcticiin tulee kaksi muuta ulkomaista joukkuetta ja heitä vastaan asettuu suomalainen haastaja. Haastajajoukkueeksi valitaan Tubecon -tapahtuman CS:GO -turnauksen voittaja. Arctic Invitational CS:GO -turnauksessa on jaossa yhteensä 100 000 €, josta voittaja vie hulppeat 60 000 €.
Pelejä, hyväntekeväisyyttä ja julkisuuden henkilöitä. Aura Quest pyörähtää käyntiin lauantaina 8.6. ja aloittaa päivänsä hyväntekeväisyysturnauksella Counter Strike: Global Offensive -pelissä. Saman päivän aikana nähdään myös lavalla näytösottelu, kun Artturi Lehkosen (Montreal Canadiens) joukkue koostettuna urheilijoista, vaikuttajista ja yhdestä onnekkaasta Aura Questin #klippikisan voittajasta kohtaa Joel Harkimon luotsaaman julkkisten Team Fiascon. Loppupäivästä on tapahtumavierailla mahdollisuus tavata idoleitaan ja päästä pelaamaan heidän kanssa lempipelejään.

Tapahtuman after movie on katsottavissa tästä tai Youtubesta.

Nauttikaa!

 

Grail Quest on avannut ovensa!
Ovet ovat auki kävijöille torstaista lauantaihin 12-24. Lanittajien netti toimii ja turnaukset ovat käynnissä! CS:GO Pro turnaus on alkanut ja sitä voi kotonakin seurata osoitteessa https://www.twitch.tv/grailquest

Kuva Atte Haapalahti

 

Eläkeläisten Counter-Strike -joukkue Grey Gunners haastaa isovanhempi-lapsenlapsi -pareja pelaamaan Grail Questeilla! Lenovo Legion -osastolla messualueella lauantaina klo 15:30-17:00

JerAx tulee perjantaina kertomaan kilpapelaajan urasta aiheenaan "Ammattina e-urheilu".
Jesse "JerAx" Vainikka on suomalainen Dota 2 -pelin maailmanmestari. Hän voitti syksyllä The International 2018 -turnauksen yhtenä kahdesta suomalaisesta OG Redbull -joukkueensa kanssa. 

Joel Harkimo haastoi Diilistä tutut kilpailijat CS:GO -otteluun. Peli pelataan näillä näkymin Grail Questissa lauantaina 20.10. ja sitä pääsee katsomaan kävijälipulla. Tervetuloa katsomaan kumpi voittaa ja tapaamaan muitakin Diili-kilpailijoita.

Overwatch turnauksen juontajina toimii tänä vuonna Tomi ”Tombha” Rinne ja Juha-Pekka "ZeiZei" Joutsenlahti! Tulossa kovaa settiä ja vauhdikasta menoa!

Lanittaessa nälkä usein yllättää mutta ei hätää, meillä on sinulle maukasta purtavaa tarjolla! 

Grail Quest 2018 järjestetään Kupittaan palloiluhallissa, Turussa, 18.-20.10.2018.

Tule mukaan tekemään Grail Quest- festareista entistäkin parempi! Haemme supertiimimme innokkaita ja ahkeria talkoolaisia, ole yksi heistä!

Lokakuu lähestyy uhkaavaa vauhtia. Syksyn tapahtumassa pääsee pelaamaan vaikka omaa konetta ei jaksaisikaan tuoda mukana. Nimittäin Pelitila tuo läjän tietokoneita päivälipullisten käyttöön.

Grail Quest arvonnassa voit voittaa useita palkintoja. Ota haltuun Grail Questin sosiaalisen median kanavat alla olevan linkin kautta ja ansaitse lippuja. Jokainen lippu on arpa, joten tällä tavalla moninkertaistat mahdollisuutesi voittaa.

Grail Quest Pop-up Gaming with HAVU

Grail Quest järjestää maksuttoman Pop-up Gaming -tapahtuman Rautatientorilla, Helsingissä lauantaina 9.6. klo 12-16! Paikan päällä on myynnissä mm. Grail Questin Early Bird lan-lippuja, tapahtumalippuja sekä HAVUn fanituotteita.