Uusi suomalainen suomalainen pelilaitebrändi PROVO

PROVO Gaming - suomalainen pelilaitebrändi 

 

PROVO® Gaming on ensimmäinen ja ainoa suomalaista designia oleva, pelaamisen lisälaitesarja, kohderyhmänään PC- ja kilpapeliyleisö.  PROVO on syntynyt halusta luoda oma brändi ja tarjota pelaajille onnistunut pelikokemus. Laadukkaat ja hyvää vastinetta pelaajien rahoille antavat PROVO Gaming -tuotteet ovat ennakkotilattavissa nyt  ja valikoiduissa kaupoissa kesäkuussa 2021.

 

PROVO Gamingin ovat luoneet tiimi suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja  markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta. Brändi sekä tuotteet on kehitetty ja suunniteltu Suomessa, tärkeimpänä kohderyhmänään PC- sekä kilpapelaajat. 

 

“Grindattuamme vuosia muiden valmistajien pelien ja laitteiden eteen,  meillä oli palava tarve luoda jotain omaa alalle”, kertoo PROVOn perustaja Jani Tuominen. “Aktiivisena pelaajana nämä tuotteet kiehtoivat itseäni ja samalla ihmettelin, miksei tätä ole jo tehty Suomessa, toisin kuin vaikkapa Ruotsissa tai Espanjassa.”  

 

PROVO Gamingin lisälaitevalikoima jakautuu kahteen erilaiseen tuotesarjaan. Aloittelevien pelaajien #ENTER THE GAME -tuotteet ovat teholtaan ja laadultaan hintaluokkansa parhaita. #THE END GAME -pelitarvikevalikoima on kehitetty vannoutuneille harrastajille, jotka hakevat teknistä etulyöntiasemaa pelaamisen ja ovat valmiita panostamaan hieman enemmän lisälaitteisiinsa. Molemmat yleisöt tavoittaa parhaiten kilpapelaamisen kautta ja PROVO tulee olemaan erittäin aktiivinen toimija suomalaisessa e-urheiluskenessä.

 

“PROVOn idea on tarjota laadukkaita ja kestäviä laitteita, muttei murtaa pelaajien pankkitilejä rahastamalla pelkästä brändistä.” Tuotesuunnittelusta vastaava Jani jatkaa: “Tiedämme  mitä kilpapelaajat haluavat laitteiltaan ja missä he tutustuvat niihin. Tehtävänämme on palvella näitä tarpeita mahdollisimman hyvin.” 

 

Kaikki tuotteet ovat tilattavissa PROVO Gamingin oman verkkokaupan kautta. Ennakkotilaajien etuna on näyttävä #OLENPROVO -hiirimatto, jota on saatavilla vain yhden tuotantoerän verran. Rajoitettu valikoima tuotteita on myynnissä useimmista pelaamisen ja teknologian kaupoissa kesäkuusta 2021 alkaen.


Lisätietoja tuotteista ja brändistä osoitteessa www.provogaming.fi